Digione – aina valmiina palvelemaan – monitoimilaitteet ja tulostusratkaisut

Digione – Parhaat merkit ja ratkaisutSharp mx-7040n-mx-6240n-full-fn22-slant

Digione tarjoaa asiakkailleen tulostamisen sekä asiakirjahallinnan kattavat kokonaisratkaisut. Vastaamme sähköisen työympäristön kehittyessä kasvaviin vaatimuksiin lisäten samalla työyhteisön tuottavuutta sekä tehokkuutta. Luotettavat ratkaisut monitoimilaitepalvelujen osalta toteutamme alan edistyneimpiin lukeutuvan Sharp ja Samsung tuotemerkien johdolla.samsung

Asenteenamme ja sloganina Digionessa on  ”Aina valmiina palvelemaan”.   Ylättämme asiakaamme positiivisesti useamman kerran. Hyvä yhteys asiakkaaseen on molemmin puolin hyvä asia. Digione ei toimi pelkään ”rautaa” myyden, vaan enemmänkin tuottaen palvelua ihmiseltä ihmiselle yhteyttä ylläpitäen.

Ilmapiirinä Digionessa on hyväntuulisuus, ammattitaitoinen ja samalla positiivinen asenne asiakkaita ja toisiamme kohtaan. Aina valmiina palvelemaan on samsung kopparimottomme, joka on luonut kasvomme. Heti reagoidaan!

Digione tarjoaa luotettavat toimistotulostamisen kokonaisratkaisut

Luomme laitteista, ohjelmistoista ja palveluista kokonaisuuksia, joilla tehostamme asiakkaiden sähköiseen työympäristöön liittyviä toimintoja. Tiedämme, miten muodostaa joustava sekä luotettava kokonaisuus niin sähköiseen, kuin paperiseen asiakirjahallintaan. Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa ja muutamme toimistotulostuksen hallituksi kokonaisuudeksi.

Tehokkuutta ja säästöjä

Tuodessamme ratkaisuja asiakkaiden asiakirjoihin liittyviin prosesseihin saamme poikkeuksetta aikaan huomattavia säästöjä. Tiivin asiakasyhteistyön kautta edelleen jalostamme toimintoja ympäristön tai vaatimusten muuttuessa. Palvelemme asiakkaitamme, vähentämällä kuluja, palvelemaan omia asiakkaitaan paremmin, työskentelemään tehokkaammin ja tekemään parempaa tulosta.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Mechelininkatu 15A, 00100 Helsinkisharp_logo_rot_4c
Metsämutilantie 1, 05460 Hyvinkää
Matti Alangon katu 1, 13100 Hämeenlinna

puhelin 010 / 4222 340

sähköposti: toimisto@digione.fi

www.digione.fi 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>