Sharp ja Samsung monitoimilaitteet Digionesta. Digione – Aina valmiina palvelemaan.

Digione on toimistotekniikan myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme Sharp ja Samsung –samsung kopparimonitoimilaitteiden myynti- ja huoltoyrityksenä, mutta palvelemme asiakkaita myös muissa toimiston laitehankinnoissa. Yhteen nivoutunut työporukka ja yhteinen halu palvella asiakasta luovat hyvän pohjan pitkälle asiakassuhteelle.

Tarjoamme asiakkaillemme tulostamisen sekä asiakirjahallinnan kattavat kokonaisratkaisut. Vastaamme sähköisen työympäristön kehittyessä kasvaviin vaatimuksiin lisäten samalla työyhteisön tuottavuutta sekä tehokkuutta. Luotettavat ratkaisut monitoimilaitepalvelujen osalta toteutamme alan edistyneimpien tuotemerkkien Sharp ja Samsung johdolla.

Yhteen nivoutunut huoltotiimimme on erikoistunut kehittämään toimintaasi ja hoitamaan mahdolliset huoltotilanteet nopeasti ja vaivattomasti kuntoon.

Kerromme mielellämme lisää, voit jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Yhteystiedot:

Mechelininkatu 15A,digione_logo 2
00100 Helsinki

Metsämutilantie 1,
05460 Hyvinkää

Matti Alangon katu 1,
13130 Hämeenlinna

puhelin 010 4222 340

www.digione.fi 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>