Palveleva Sharp ja Samsung monitoimilaite ja kopiokone myynti ja huolto, Digione.

Digione on toimistotekniikan myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme Sharp ja Samsung –samsung kopparimonitoimilaitteiden myynti- ja huoltoyrityksenä, mutta palvelemme asiakkaita myös muissa toimiston laitehankinnoissa. Olemme yrityssektoria palveleva, perinteinen informaatioteknologian osaaja. Yhteen nivoutunut työporukka ja yhteinen halu palvella asiakasta luovat hyvän pohjan pitkälle asiakassuhteelle.

Tarjoamme kopiokoneet, skannerit ja monitoimilaitteet kaikille toimialoille sekä asiakirjahallinnan kattavat kokonaisratkaisut.

Tarjoamme kustannustehokkaita ja ammattimaisia monitoimiratkaisuja kaiken tyyppisille yrityksille, riippumatta koosta tai toimialasta. Olipa toiveena säästää tilaa, kustannuksia tai optimoida kirjoitetun viestinnän hallinta ja laatu, meiltä löydät ratkaisun. Vastaamme sähköisen työympäristön kehittyessä kasvaviin vaatimuksiin lisäten samalla työyhteisön tuottavuutta sekä tehokkuutta. Luotettavat ratkaisut monitoimilaitepalvelujen osalta toteutamme alan edistyneimpien tuotemerkkien Sharp ja Samsung johdolla.

Yhteen nivoutunut huoltotiimimme on erikoistunut kehittämään toimintaasi ja hoitamaan mahdolliset huoltotilanteet nopeasti ja vaivattomasti kuntoon.

Kerromme mielellämme lisää, voit jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Yhteystiedot:

Mechelininkatu 15A,digione_logo 2
00100 Helsinki

Metsämutilantie 1,
05460 Hyvinkää

Matti Alangon katu 1,
13130 Hämeenlinna

puhelin 010 4222 340
www.digione.fi 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>